Facebook kampány kezelés

1 hónapban 8db hirdetést ütemezünk be a Facebook kampány kezelés részeként, amiket folyamatosan mérünk és tesztelünk, hogy hogyan jeleníti meg az algoritmus az adott felületen és az adott piacon a hirdetéseket a felhasználóknak. A Facebook kampány kezelésben az az elsődleges cél, hogy a meglévő követőtáborból érdeklődőket, majd az érdeklődőkből vásárlókat generáljunk. Továbbá, a Facebook kampány kezelést Facebook hirdetésekkel ügyfél lista építésével majd email marketing alkalmazásával valósítjuk meg.
Talán elsőre meglepő, de a sikeres Facebook kampány kezelés egyik alapja nem is maga a Facebook alkalmazás, vagy annak egy része. Hanem az a landing oldal, ahová a felhasználóinkat irányítjuk.
Annál sikeresebb egy Facebook kampány kezelés, minél több reakciót vált ki a felhasználókból-jó értelemben véve. A Facebooknak az az érdeke, hogy azok a posztok jelenjenek meg az emberek előtt, amelyek érdekesek. Ez által az ismerőseink ismerősei is megismerhetik a vállalkozásunkat.
Ha felkeltettük érdeklődésedet a Facebook kampány kezelést illetően, írj egy email-t vagy hívj bátran!

Hasonló termékeink: weboldal készítés; grafika, design készítés; social platform kezelés; Google kampány kezelés; tartalom marketing; WordPress weboldal készítés; Google cégem kezelés; Kereső optimalizálás
nyomtatási nézet
Szolgáltatásaink
Kérdése van?